Servicii

Apă potabilă
Alimentarea cu apă în județul Timiș este asigurată din surse de adâncime și de suprafață, tehnologiile de exploatare fiind diverse. Timișoara este alimentată din două surse, circa 24% din apa potabilă provine din foraje de mare adâncime, situate în partea de est, sud-est și vest a orașului și 76% din canalul Bega.
Apă uzată
Principalele noastre responsabilităţi se îndreaptă către siguranţa şi confortul clienţilor şi protecţia mediulu. Pentru a asigura acest lucru investim permanent în infrastructura de alimentare cu apă și de canalizare, în localitățile aflate în aria noastră de operare. Timişoara are un sistem de canalizare unitar, ceea ce înseamnă că se colectează atât apele uzate menajere, industriale, cât şi cele provenite din precipitaţii. Acestea sunt transportate gravitaţional la staţia de epurare unde sunt

Servicii conexe

Vidanjare
Aquatim asigură servicii de vidanjare pentru persoane fizice și instituții. Pentru agenţi economici, Aquatim asigură numai serviciul de preluare şi procesare a apelor uzate la stația de epurare.
Verificare contor
Toate contoarele de branşament sunt verificate de către Aquatim, o dată la 7 ani, conform legislației din domeniu, verificarea fiind obligatorie, dar gratuită pentru clienți. Verificarea contoarelor este posibilă şi la solicitarea clienţilor.
Analiza calității apei
Laboratorul societăţii Aquatim de control al calității apei face analize ale apei, contra cost, la cererea clienţilor. Prelevarea se va face de către personalul Aquatim sau de către consumator, după caz.