Cele mai recente
19 iulie 2024
Comunicate de presă

Aquatim a semnat în data de 17 iulie 2024, un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale - Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă,

16 iulie 2024
Noutăți

“AQUATIM S.A. anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Optimizarea fluxului tehnologic pentru încadrarea în parametrii la Stația de Epurare Cărpiniș” propus a fi amplasat în comuna Cărpiniș.

16 iulie 2024
Comunicate de presă

Vara aceasta se dovedește una deosebit de secetoasă și caniculară, înregistrându-se noi recorduri de temperatură. De aceea, Aquatim a luat un set de măsuri pentru asigurarea în condiții cât mai bune a alimentării cu apă a populației la nivelul localităților din județul Timiș aflate în aria de operare a companiei.

12 iulie 2024
Comunicate de presă

Aquatim a semnat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, două Contracte de Finanțare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, în vederea implementării a două proiecte deosebit de importante pentru locuitorii Timișoarei și ai județului Timiș.