Cele mai recente
20 iunie 2024
Noutăți

Casieriile Aquatim și centrul relații clienți de pe str. Enric Baader nr. 11, Timișoara vor fi închise de Rusalii, în 24 iunie a.c..

19 iunie 2024
Comunicate de presă

Un tânăr din România este printre cei șase laureați ai concursului internațional de creație artistică The Water We Want, organizat de Rețeaua Internațională a Muzeelor Apei (WAMU-NET), sub patronaj UNESCO. Mihai Casian Drăgoi, elev la Liceul Tehnologic Energetic Dragomir Hurmuzescu Deva, este câștigătorul secțiunii Media, categoria 19-25 de ani, cu fotografia Nemurirea din apă / Immortality from water.

13 iunie 2024
Comunicate de presă

Aquatim SA își încurajează în permanență utilizatorii care stau la case să nu îşi conecteze burlanele, şanţurile sau rigolele pentru dirijarea apelor de ploaie la canalizarea publică, ci să colecteze apele provenite din precipitaţii şi să le găsească alte utilizări. De exemplu, la udatul grădinilor și a spațiilor verzi din curte și din preajma locuinței.

13 iunie 2024
Noutăți

Campania de educație informală Sete de carte, organizată de Aquatim S.A., Administrația Bazinală de Apă Banat, Fundația Aquatim și Librăriile Cărturești Timișoara și adresată elevilor din ciclul de învățământ primar, a ajuns la final, odată cu ultima activitate, găzduită azi, la Palatul Apelor din Timișoara.