Cele mai recente
30 martie 2023
Noutăți

AQUATIM SA, titular al proiectului “ Extindere rețea distribuție apă – canal prin pozare subterană, pe str. Ioan Alexandru, municipiul Timișoara”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “ Extindere rețea distribuție apă – canal prin pozare subterană, pe str. Ioan Alexandru, municipiul Timișoara”.

20 martie 2023
Noutăți

AQUATIM SA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “ Extindere rețea canalizare și realizare racorduri – Localitatea Ciacova”, propus a fi realizat în localitatea Ciacova

20 martie 2023
Noutăți

AQUATIM SA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Extindere rețea distribuție apa și canalizare în Localitatea Deta, Zona Țiglăriei”, propus a fi realizat în Localitatea Deta.

13 martie 2023
Comunicate de presă

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, centrul Aquapic, de pe strada Frederic Mistral nr. 1, va fi deschis în mod excepțional, miercuri, 22 martie, între orele 10 și 13. Sunt așteptate grupuri organizate de elevi, însoțite de cadre didactice. Activitățile pregătite sunt vizite ghidate tematice ale vechii Uzine de Apă Industrială și ateliere demo de experimente cu apă. Participarea este gratuită. Locurile sunt limitate, este necesară înscrierea prealabilă, online. Activitățile sunt recomandate pentru elevi de la clasa a II-a în sus.