Fără apă

Publicat la data: 30 Martie 2017 | în Anunturi Întrerupem astăzi furnizarea apei reci în Timișoara, pe străzile Alaci, Răduleț, Ostrogovici, Liniștei, Plantelor, Muzicescu între Calea Șagului și Hărniciei și în localitățile Cernateaz și Sânandrei.

Întrerupere în furnizarea apei – Șipet

Publicat la data: 29 Martie 2017 | în Comunicate de presa Vineri, 31 martie, între orele 8-16, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Șipet, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare a apei...

Fără apă

Publicat la data: 29 Martie 2017 | în Anunturi Întrerupem astăzi furnizarea apei reci în Timișoara, pe străzile Polona,Dorobantilor,Alaci și în localitățile Recaș și Ivanda.

Anunt privind decia de incadrare asupra proiectului

Publicat la data: 28 Martie 2017 | în Noutăți AQUATIM SA anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare de către APM Timiş de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului şi evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi evaluare adecvată pentru proiectul “ Preluare şi descărcare ape pluviale ȋn situaţii de urgenţă ȋn zona pasajului CFR, str. Popa Sapcă, Municipiul Timişoara” propus a se realiza ȋn intravilanul Timişoara, str. Popa Şapcă şi Aristide Demetriade, CF nr. 411187, nr. Top 1718/1 şi CF nr. 410954, nr. Top 456, jud Timiş.

Fără apă

Publicat la data: 28 Martie 2017 | în Anunturi Întrerupem astăzi furnizarea apei reci în Timișoara, pe străzile Eugen Cuteanu, Polonă, Iulia Simu, Orșova și în localitățile Recaș, Săcălaz și Șag.

Întrerupere în furnizarea apei – Oloșag și Știuca

Publicat la data: 27 Martie 2017 | în Comunicate de presa Marți, 28 martie, între orele 8-14, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Oloșag, iar miercuri, 29 martie, în același interval orar, în Știuca...

 

top
 
 
!

Fără apă

Întrerupem astăzi furnizarea apei reci în Timișoara, pe străzile Alaci, Răduleț, Ostrogovici, Liniștei, Plantelor, Muzicescu între Calea Șagului și Hărniciei și în localitățile Cernateaz și Sânandrei.