Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Vineri, strada Jiul fără apă

Vineri, strada Jiul fără apă

Publicat la data: 2017-06-07
 

Aquatim SA anunță că, vineri, 09.06.2017, în intervalul 9-12, echipele de intervenție vor efectua lucrări de conectare a consumatorilor de pe strada Jiul la noua rețea de apă realizată din fonduri proprii ale societății.

Pentru realizarea acestor lucrări este necesară oprirea furnizării apei reci pe strada Jiul ceea ce va afecta și punctul termic al Colterm SA situat pe strada Dragalina. Acest punct termic asigură presiunea apei reci la etajele superioare și furnizarea apei calde pentru blocurile de pe străzile Dragalina și Titulescu. Prin urmare, în intervalul menționat, va fi presiune redusă la etajele superioare ale blocurilor de pe străzile Dragalina și Titulescu și se va opri furnizarea apei calde la aceste blocuri.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256 201.362, 0756 119.528 NON-STOP.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta