Clienți  »   Verificaţi contorul de apă

Verificaţi contorul de apă

Publicat la data: 2013-03-13
 

Toate contoarele de branşament sunt verificate de către Aquatim, o dată la 7 ani, conform legislației din domeniu, verificarea fiind obligatorie, dar gratuită pentru clienți. Reprezentanții Aquatim vă vor anunța în prealabil, în scris, despre verificarea planificată a contorului, la scadența metrologică.

Verificarea contoarelor este posibilă şi la solicitarea clienţilor. Contorul va fi demontat de către reprezentanții Aquatim și verificat la laboratorul de verificări metrologice al societăţii, acreditat în acest scop. Verificările la cerere se fac în zilele de miercuri, la fiecare 2 săptămâni, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Metrologie Legală.

Pentru verificarea contorului în afara programului de scadență metrologică, vă rugăm să vă adresați Serviciului Relaţii clienţi sau sucursalelor Aquatim.

Relații Clienți:
str. Enric Baader nr. 11
tel.: 0356 914
Program cu publicul: luni-vineri, 8-15:30

Când se plătește verificarea contorului?

Verificarea la scadența metrologică NU se plătește.

La verificarea la solicitare, când contorul este admis din punct de vedere metrologic, clienții vor plăti verificarea și consumul contestat. Atunci când contorul este respins din punct de vedere metrologic, clienții nu vor plăti verificarea, iar consumul contestat se va recalcula în funcție de consumurile lunilor precedente.

Verificarea metrologică a contorului costă între 80 și 136 de lei, în funcție de tipul și dimensiunea acestuia. Pentru detalii, consultați secțiunea Tarife și servicii.

Contoare de apartament

Aquatim nu verifică contoarele de apartament. Dacă doriţi verificarea contorului de apartament. Vă recomandăm să vă adresaţi firmei care v-a instalat contorul sau unui instalator autorizat.Verificarea metrologică a contorului costă între 80 și 136 de lei, în funcție de tipul și dimensiunea acestuia. Pentru detalii, consultați secțiunea(clic pe "Tarife și servicii").

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta