Unde şi cum puteţi plăti

13 Martie 2013, 13:51

Am pus la dispoziţia dumneavoastră mai multe puncte de plată a facturii, prin casieriile societăţii, reţelele bancare, unităţile poştale și factorii poştali, rețeaua PayPoint, serviciile Mobile Distribution și Westaco.

Am pus la dispoziţia dumneavoastră mai multe puncte de plată a facturii: la casieriile societăţii, prin reţelele bancare, la unităţile poştale informatizate din Timişoara, iar în restul localităţilor unde operează Aquatim, la toate ghişeele poştale şi la factorii poştali, la magazinele din reţeaua PayPoint, centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution și prin intermediul serviciului Westaco Express, disponibil în stațiile OMV. 

La casieriile societăţii, din Timişoara şi din cele cinci sucursale din judeţ, puteţi plăti în numerar sau cu cardul, ultima variantă fiind posibilă, deocamdată, doar în Timişoara. Important - la casieriile sucursalelor se pot plăti numai facturile din localitatea respectivă şi din localităţile arondate.  

Faceți clic pe CASIERII AQUATIM pentru adresele şi programul de lucru al acestora.

În reţelele bancare, plata este posibilă la ghișeu, prin virament, la bancomat, prin direct debit sau internet banking. Aflaţi toate detaliile aici.

Mai multe informaţii despre băncile partenere găsiți pe site-urile acestora: Alpha BankBRD, BCRING Bank,  Raiffeisen BankBanca Transilvania, Intesa Sanpaolo BankUnicredit Bank.

Consultaţi lista oficiilor poştale din Timiş la www.posta-romana.ro/offices/timis

Găsiţi cel mai apropiat comerciant PayPoint la http://ro-ro.paypoint.com/map.aspx

Aflați unde este disponibil serviciul Westaco Express la www.westaco.com/locatii.php.

Detalii despre centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution: www.un-doi.ro

Instrucțiuni detaliate pentru plata on-line, de pe site-ul www.aquatim.ro găsiți aici.