Clienți  »   Unde şi cum puteţi plăti

Unde şi cum puteţi plăti

Publicat la data: 2013-03-13
 

Pentru protejarea sănătății angajaților și clienților noștri am limitat activitatea departamentelor care lucrează cu publicul. La dispoziţia clienților există mai multe puncte de plată a facturii, detaliate în cele ce urmează. Recomandăm, în actualul context, plata on-line, de pe platforma dedicată clienților, pentru siguranța tuturor.

Platforma dedicată clienților de pe site-ul Aquatim permite realizarea plății în sistem securizat, prin card bancar. Platforma poate fi accesată de pe prima pagină a site-ului - aici iar instrucțiuni detaliate pentru utilizare găsiți în MANUALUL PLATFORMEI ON-LINE.

Alte modalități de plată:

  • casieriile  Aquatim (adrese și program aici);
  • reţelele bancare (ghișeu, virament, bancomat, direct debit sau internet banking, detalii aici);
  • unităţile poştale informatizate din Timişoara, la ghişeele poştale şi factorii poştali, în aria de operare (www.posta-romana.ro/offices/timis);
  • magazinele din reţeaua PayPoint;
  • centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution;
  • serviciul Westaco Express, disponibil în stațiile OMV. 

În contextul prevenirii îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, am luat mai multe măsuri de distanțare și dezinfecție la casieriile Aquatim, pentru siguranța clienților și angajaților. Accesul clienților în spații închise se face în număr limitat, după reguli afișate la fiecare casierie în parte. Unde a fost posibil, s-au reamenajat ghișeele, astfel încât clienții să nu intre deloc în incintă. 

Important de reținut:

- la efectuarea plăţilor în numerar, altfel decât prin casierii, este necesară prezentarea facturii;
- la casieriile sucursalelor se pot plăti numai facturile din localitatea respectivă şi din localităţile arondate.

Mai multe informaţii despre băncile partenere găsiți pe site-urile acestora: Alpha BankBRD, BCRING Bank,  Raiffeisen BankBanca Transilvania, Intesa Sanpaolo BankUnicredit Bank.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta