Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Spălarea rețelei de distribuție a apei din Jebel, Ciacova, Liebling

Spălarea rețelei de distribuție a apei din Jebel, Ciacova, Liebling

Publicat la data: 2018-05-22
 

UPDATE, 23 mai, ora 16:00
Spălarea rețelei de apă în Liebling a fost reprogramată pentru data de 29 mai, între 9 și 15.


Miercuri, 23 mai a.c, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Jebel, joi, 24 mai a.c, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Ciacova, iar vineri, 25 mai a.c. se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Liebling. Toate întreruperile de furnizare a apei vor avea loc ca urmare a unor lucrări de spălare şi igienizare a reţelelor de distribuţie a apei, între orele 9:00 – 15:00. Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general

 


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914,  0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

 

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta