Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Sfat Aquatim: verificați indexul contorului de apă, o dată pe an!

Sfat Aquatim: verificați indexul contorului de apă, o dată pe an!

Publicat la data: 2019-11-07
 

Continuăm informarea clienților noștri, pe tema contoarelor de apă, în scopul statuării unui parteneriat efectiv companie-client, pentru evitarea posibilelor neplăceri cauzate de neconcordanțe ale indexului în cauză.

Pe raza întregului oraș, Aquatim a instalat, încă din anul 2008, exclusiv contoare cu citire radio, tocmai în ideea de a nu-i deranja periodic pe consumatori și pentru a ușura modalitățile de citire ale indexului, existente până în acel moment. Contoarele radio conțin un modul cu baterie, iar transmisia se efectuează prin unde radio.

În funcție de locațiile în care acestea sunt montate, pot interveni, însă disfuncționalități, pentru că, spre exemplu, mediile umede, beciurile și alte spații aflate la adâncime generează implicit o viață mai scurtă a bateriei atașate contorului de apă. Odată descărcată bacteria, apar neconcordanțe evidente între indexul efectiv de pe contor și cel transmis.

În această idee, Aquatim recomandă clienților – acolo unde există posibilitatea – să verifice și să transmită Serviciului Citiri și Consumuri, o dată pe an, indexul afișat de contorul de apă.

Precizăm că montajul și înlocuirea contoarelor de apă constituie un serviciu pe care Aquatim îl prestează gratuit.

Clienţii pot transmite indexul contorului telefonic, prin mesaj text (SMS) sau e-mail, de preferință la data convenită cu Aquatim şi trecută pe factură, Pe lângă indexul contorului, clienţii mai trebuie să transmită adresa completă sau codul „brigadă, carte, număr” de pe factură.

Pentru clienții din Timișoara și localitățile arondate (vedeți aria de operare), indexul contorului poate fi transmis:

- la numerele de telefon: 0754 223 856 şi 0256 226 656, program 8-15, sau prin SMS la orice oră. Tariful este normal.

- la adresa de e-mail: consum@aquatim.ro.

- prin formularul de contact de pe site.

Clienții din sucursale pot transmite indexul contorului la sediul sucursalei de care aparțin.

Reprezentanții Aquatim vor verifica periodic şi, ori de câte ori este necesar, corectitudinea datelor transmise.

 

Dr. ing. Ilie Vlaicu

Director general

 

 

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914,  0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta