Noutăți  »   S-a lansat Raportul anual Aquatim 2015

S-a lansat Raportul anual Aquatim 2015

Publicat la data: 2016-05-23
 
S-a lansat Raportul anual Aquatim 2015

În fiecare primăvară, compania noastră întocmeşte Raportul anual de activitate, document ce cuprinde, detaliat, temele principale pe care s-au concentrat angajaţii, proiectele la care au lucrat în anul 2015, o radiografie generală, până la urmă, a activităţii unei societăţi de apă şi canal, cum este Aquatim. Documentul este disponibil pe site-ul companiei, în limbile ROMÂNĂ și ENGLEZĂ.

Raportul anual vizează principalele direcții de activitate şi detaliile aferente - apă potabilă, apă uzată, rezultate financiare, programe de investiţii și relaţii clienţi.

La capitolul Apă potabilă, spre exemplu, trebuie reţinut că Aquatim exploatează 259 de foraje, 21 de staţii de tratare a apei potabile și o rețea de distribuție de 1.720 km, cu 62.606 branșamente din care 95% sunt contorizate. Populația din aria de delegare este de circa 464.000 de locuitori, din care 88% beneficiază de servicii de alimentare cu apă în sistem centralizat. În Timișoara ponderea populației care beneficiază de aceste servicii se apropie de 100%, în schimb, în restul ariei de operare a societății, procentul este de 63%. Alimentarea cu apă în județ este asigurată din surse de adâncime, tehnologiile de tratare folosite fiind diverse. În anul 2015 au fost finalizate două stații noi de tratare a apei, în Sânnicolau Mare și Gătaia și rețele de alimentare cu apă potabilă în Timișoara, Gătaia și Ciacova, în cadrul proiectului regional de investiții din fonduri europene.

În raportul anual al Aquatim mai sunt cuprinse detalii despre proiectele de cercetare şi inovare, prezența companiei în comunitatea profesională din România și de pe glob, precum și despre implicarea acesteia în proiecte de responsabilitate socială.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta