Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Rețea nouă de alimentare cu apă pe str. Brigadierilor și Sucului

Rețea nouă de alimentare cu apă pe str. Brigadierilor și Sucului

Publicat la data: 2018-07-24
 
Rețea nouă de alimentare cu apă pe str. Brigadierilor și Sucului

Aquatim investește într-o nouă rețea de alimentare cu apă pe străzile Brigadierilor și Sucului, din Timișoara. Este vorba de reabilitarea a 332 m de conductă de apă potabilă – 147 m pe str. Brigadierilor și 185 m pe str. Sucului – și de construcția de noi branșamente pe cele două străzi. Lucrările vor începe în perioada imediat următoare, iar termenul de finalizare este sfârșitul lunii septembrie 2018. Valoarea investiției este de circa 105.000 lei și este finanțată din fonduri proprii ale companiei.

Lucrarea face parte din programul anual de investiții în infrastructura de apă, al Aquatim, prin care compania contribuie la îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă potabilă și de canalizare în localitățile în care operează.

Pe perioada desfășurării lucrărilor este posibil ca traficul rutier de pe cele două străzi să se desfășoare cu dificultate. Ne prezentăm scuze locuitorilor din zonă pentru posibilul disconfort creat de șantierul în lucru, însă îi asigurăm că lucrările se fac exclusiv în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite acestora.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director General

 


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914,  0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta