Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Recomandări Aquatim pentru protejarea instalațiilor de apă

Recomandări Aquatim pentru protejarea instalațiilor de apă

Publicat la data: 2017-01-06
 
Recomandări Aquatim pentru protejarea instalațiilor de apă

Cum prognozele meteo indică temperaturi extrem de scăzute, societatea Aquatim transmite consumatorilor câteva recomandări utile, pentru a preveni înghețarea instalațiilor de apă și eventualele pagube provocate de aceasta.

Este absolut necesar ca instalațiile de apă care nu sunt montate în cămine (de exemplu contoarele de apă din subsoluri) să fie protejate cu materiale termoizolante. Contoarele montate în cămine sunt, în principiu, ferite de îngheț, totuși este bine să verificați închiderea etanșă a capacului căminului și să protejați cu materiale textile contorul. În cazul în care contorul de apă a înghețat, nu trebuie folosită apă fierbinte sau flacără deschisă pentru dezgheţarea sa.

Clienților le revine responsabilitatea protejării de îngheț a contoarelor montate pe proprietatea lor și vor suporta cheltuielile aferente, când contorul s-a defectat nefiind protejat suficient.

Dispeceratul Aquatim poate fi contactat non-stop la numerele de telefon 0256 201362 și 0756 119528, pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru mai multe informații:
Loredana Leordean, purtător de cuvânt - tel. 0743 098 075, e-mail: loredana.leordean@aquatim.ro

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta