Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2021-06-10
 

Actualizare: În această după-masă întrerupem furnizarea apei, pentru intervenții de remediere a unor avarii la rețelele de distribuție, în Timișoara, pe strada Mareșal Alexandru Averescu, porțiunea dintre Salcâmilor și Drubeta.

Întrerupem astăzi furnizarea apei, pentru intervenții de remediere a unor avarii la rețelele de distribuție, în Timișoara, pe străzile Ripensia, Prof. Dr. Aurel Păunescu-Podeanu, Orion, Oglinzilor, precum și în localitățile Remetea Mare, Moșnița Nouă, Moșnița Veche și Carani.

De asemenea, cum am anunțat deja, între orele 9-17 se vor executa legăturile la noua conductă PEHD 355mm din Parcul Civic. Vor rămâne fără apă consumatorii din piețele Iancu Huniade și Mareșal Ferdinand Foch, de pe bulevardul Ion C. Brătianu și străzile Carol Telbisz, Episcop Augustin Pacha, Proclamația de la Timișoara, Bolyai János, General Praporgescu, precum și Hotelul Continental, Bega Shopping Center, Colegiul Tehnic ”Ion I. C. Brătianu”, Facultatea de Chimie și Ingineria Mediului și Sala 2 a Teatrului Național.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7
 

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta