Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2020-10-01
 

Actualizare ora 14: Echipele Aquatim intervin în această după amiază, în Timișoara, pe străzile Răsăritului,Lunei, A.Indrieș precum și în localitățile Buzad și Alioș.

Întrerupem astăzi furnizarea apei, pentru intervenții de remediere a unor avarii la rețelele de distribuție, în Timișoara, pe străzile Gării, T.Lalescu, Pârvan + lucrarea anunțată de pe strada Peneș Curcanul, precum și în localitatea Săcălaz.

Reamintim că, tot astăzi, între orele 9-15, se va executa un branșament de apă la noul cartier ISHO, astfel că va fi sistată furnizarea apei  pe str. Take Ionescu, între str. Baader și D.Gusti. Cartierul ISHO va rămâne fără apă.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele de telefon 0356 914, 0256 201.362, 0756-119.528 NON-STOP

 
Taguri:
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta