Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-11-13
 

Întrerupem astăzi furnizarea apei, pentru intervenții de remediere a unor avarii la rețeaua de distribuție, în Timișoara, pe străzile Alexandru Odobescu, Corneliu Grofșoreanu, Vasile Cârlova, Macilor, Tristan Tzara, Ștefan Precupiu, în Fibiș și Bencecu de Sus.

Între orele 9 și 14 sunt planificate lucrări de extindere a rețelei de distribuție a apei în Moşniţa Nouă, lucrări ce necesită întreruperea furnizării apei potabile în Moșnița Veche și în Moșnița Nouă, pe străzile situate de o parte și de alta a drumului județean DJ 595D (Drumul Boilor).

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta