Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-10-30
 
Program intervenții

Întrerupem astăzi furnizarea apei, pentru intervenții de remediere a unor avarii la rețeaua de distribuție, în Timișoara, pe străzile Gavril Musicescu (între Mureș și Hărniciei), Revoluției, Agricultorilor, Lunei, Strada Nouă, Martir Ioan Buteanu, Mărgăritarilor, precum și în localitățile Recaș, Moșnița Nouă, Sânmihaiul Român.

Vă reamintim că astăzi se vor efectua lucrări de spălare a rețelelor și rezervoarelor de înmagazinare apă în localitatea Pustiniș, între orele 8 - 16.

De asemenea, în perioada 30.10 - 15.11.2019, între orele 9-17, se întrerupe, zilnic, furnizarea apei în localitățile Bencecu de Jos și Bencecu de Sus, tot pentru lucrări de spălare a rezervoarelor de înmagazinare și a rețelei de distribuție.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta