Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-10-21
 
Program intervenții

Întrerupem astăzi furnizarea apei, pentru intervenții de remediere a unor avarii la rețeaua de distribuție, în Timișoara, pe străzile Lorena, Oituz, Vălișoara, Bobâlna, Gheorghe Țițeica, Flacăra, Nicolae Ursu, Luncani, Țepeș Vodă, Nicolae Filimon, Martir Vasile Balmus, Orion și în localitățile Recaș și Sânandrei.

Vă reamintim, totodată, că astăzi, 21.10.2019, între orele 09-14, se va executa cuplarea extinderii de conductă, pe strada Cehov nr.68. Lucrarea este executată din fonduri private. Vor rămâne fără apă străzile Cehov, Musicescu - între Martirilor și Oedip, Dimineții și Aluniș.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta