Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-08-27
 

Întrerupem astăzi furnizarea apei, pentru intervenții de remediere a unor avarii la rețeaua de distribuție, în Timișoara, pe străzile Hotinului; Constantin Stere, Crișan, Spl. Nicolae Titulescu, Bv. Gen. Ion Dragalina (inclusiv punctul termic), Ciprian Porumbescu, Alexandru Odobescu, în Ivanda și Carani

Reamintim consumatorilor de întreruperea planificată a furnizării apei, astăzi, 9 și 14, pe Bv. Take Ionescu între străzile Enric Baader și Academician Dimitrie Gusti (clădirile din complexul Isho), pentru derularea unor lucrări de modernizare a zonei.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta