Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-08-14
 
Program intervenții

Întrerupem astăzi furnizarea apei, pentru intervenții de remediere a unor avarii la rețeaua de distribuție, în Timișoara, pe străzile Bv. Eroii de la Tisa, Vasile Cârlova, Bârzava, Luncani, Vălișoara, Gheorghe Țițeica, Bobâlna, Flacăra, Nicolae Ursu, Ismail și în localitățile Recaș și Bazoșul Vechi.

Totodată, vă reamintim că astăzi, între orele 09:00-14:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în Moșnița Nouă, pentru lucrări de extindere a rețelei de distribuție a apei. Vor fi afectate localitățile Moșnița Veche și parțial Moșnița Nouă - străzile situate de o parte și alta a drumului judetean DJ 595D (Drumul Boilor).

În zilele de  14 și 16 august se vor spăla rezervoarele de înmagazinare și rețeaua de distribuție din localitatea Jena, ceea ce va determina scăderea presiunii la robinete.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta