Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-08-09
 
Program intervenții

Întrerupem astăzi furnizarea apei, pentru intervenții de remediere a unor avarii la rețeaua de distribuție, în Timișoara, pe străzile Iuliu Maniu, Tudor Vladimirescu, Gheorghe Adam și în localitățile Sânmihaiul Român, Recaș, Sânandrei.

Vă reamintim totodată că astăzi, între orele 9.00-15.00, se va intrerupe furnizarea apei reci în localitatea Liebling. Întreruperile au loc ca urmare a lucrărilor de spălare și igienizare a rețelei de distribuție a apei. Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă și urmărește asigurarea calității apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta