Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-08-02
 
Program intervenții

Întrerupem astăzi furnizarea apei, pentru intervenții de remediere a unor avarii la rețeaua de distribuție, în Timișoara, pe străzile Ion Vidu, Calea Martitilor (între Mureș și Gavril Musicescu), Cartier Plopi, Alexandru Nicolai Nekrasov, Cetații (între Bogdănești si Johann Sebastian Bach), Amiciției, Leandrului, Martir gheorghe Iosub, Martir Dumitru Osman și în localitățile Fibiș și Giarmata.

De asemenea, vă reamintim că astăzi, în intervalul 8-16, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Otelec. Întreruperea are loc ca urmare a lucrărilor de spălare și igienizare a rezervorului și a rețelei de distribuție a apei.

Tot astăzi, între orele 9 și 14, se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru lucrări de extindere a rețelei de distribuție, în localitățile Moșnița Veche și, partial, Moșnița Nouă - străzile situate de o parte și alta a drumului judetean DJ 595D (Drumul Boilor).

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta