Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-06-14
 
Program intervenții

Astăzi vom întrerupe furnizarea apei pentru remedierea unor avarii la Punctul Termic Păltiniș, Spitalul Louis Țurcanu, Facultatea de Mecanică și cantina acesteia, străzile Ioan Curea, Traian Lalescu, Mihai Viteazu, Evlia Celebi, Mătăsarilor, Aleea Ghirodei, Rusu Șirianu și în localitățile Recaș, Carani, Sînandrei și Murani.

Vă reamintim de asemenea că astăzi, 14 iunie 2019, între orele 9-14 va fi oprită furnizarea apei reci pe străzile Mureș, Victor Gaga și Florin Medeleț, pentru lucrări la legătura străzilor Mureș cu Victor Gaga, proiect finanțat din fonduri Aquatim.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta