Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-06-13
 
Program intervenții

Astăzi vom întrerupe furnizarea apei pentru remedierea unor avarii la Punctul Termic Păltiniș, Spitalul Louis Țurcanu, Facultatea de Mecanică și cantina acesteia, străzile Ioan Curea, Traian Lalescu, Mihai Viteazu, Evlia Celebi, Calea Buziașului și în localitatea Bencecu de Sus. 

Vă reamintim de asemenea că în intervalul 13 iunie, ora 3AM - 14 iunie ora 4AM, se va întrerupe alimentarea cu apă a străzilor Mătăsarilor, Intrarea Carului și Uzinei. Presiunea apei va fi redusă pe străzile Frederic Mistral, Eugen Longinescu, Moldovei și Aleea Ghirodei, precum și în partea de nord orașului, în zonele de blocuri Lipovei, Ion Ionescu de la Brad, Aradului, Torontalului, UMT, Dorobanților, Mircea cel Bătrân și Matei Basarab. Se va lucra la intersecțiile străzii Mătăsarilor cu străzile Uzinei și Aleea Ghirodei.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta