Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-05-30
 
Program intervenții

Astăzi vom întrerupe furnizarea apei pentru remedierea unor avarii în Timișoara pe străzile Ecoului,Titan, Iasi, Baba Dochia, Emilia Lungu Puhallo și în localitatea Carani.

De asemenea, le reamintim clienților că astăzi între orele 9 și 11 se va întrerupe furnizarea apei în Recaș, pentru spălarea turnului de apă;

Totodată, între orele 9 și 16 se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Veche și în Moșnița Nouă, pe strada Monica și pe toate străzile din partea stânga a drumului județean DJ 592 (raportat la sensul de mers înspre Buziaș). Oprirea alimentării cu apă este necesară pentru executarea unei lucrări de extindere a rețelei de apă pe strada Cânepii. Se va lucra la intersecția străzii Sofia cu DJ 592.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta