Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-05-16
 
Program intervenții

Astăzi vom întrerupe furnizarea apei pentru remedierea unor avarii în Timișoara pe străzile Pomiculturii, Dr.Koch, Carol Davila, Hărniciei, Musicescu și Mureș, între Calea Șagului și Hebe.

Vă reamintim totodată că astăzi, între orele 09-14, furnizarea apei potabile va fi oprită pe străzile Costinești, Dunărea, Țebea, Ghioceilor, Dimitrie Țichindeal, B. P. Hașdeu, Banul Mărăcine, în vederea efectuării unor lucrări de modernizare a rețelelor.

De asemenea, între orele 09 - 15, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Ciacova, ca urmare a lucrărilor de spălare și igienizare a rețelei de distribuție a apei.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta