Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-04-11
 

Astăzi vor fi întreruperi în furnizarea apei, ca urmare a intervențiilor Aquatim pentru remedierea unor avarii, în Timișoara, pe străzile Silistra, Constantin cel Mare, Sfinții Apostoli Petru și Pavel,  Holdelor, Panselelor, Iulia Simu, Ioan Slavici, și în localitățile Șag și Albina.

Vă reamintim totodată că astăzi între orele 9 - 15, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Opatița ca urmare a lucrărilor de spălare și igienizare a rețelei de distribuție.

În Șag se va întrerupe zilnic furnizarea apei, în perioada 8-12 aprilie, între orele 9-17, pentru spălarea rețelei de distribuție, cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta