Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-04-10
 
Program intervenții

Astăzi vor fi întreruperi în furnizarea apei, ca urmare a intervențiilor Aquatim pentru remedierea unor avarii, în Timișoara, pe străzile Basarabia, Cetatea Albă, Torantalului, Muncii, Constantin Brâncoveanu și în localitățile Herneacova și Stanciova.

Vă reamintim totodată că astăzi între orele 9-16 se întrerupe furnizarea apei în localitatea Urseni pentru lucrări de extindere rețelei de distribuție. Se lucrează la intersecția Calea Urseni/intrarea spre localitatea Rudicica.

În Șag se va întrerupe zilnic furnizarea apei, în perioada 8-12 aprilie, între orele 9-17, pentru spălarea rețelei de distribuție, cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta