Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2019-03-14
 
Program intervenții

Astăzi vor fi întreruperi în furnizarea apei, ca urmare a intervențiilor Aquatim pentru remedierea unor avarii, în Timișoara, pe străzile Mătăsarilor, Polonă, Martir Gogu Opre, Răscoala din 1907, Romaniței, Dumitru Bagdasar și în localitățile Altringen și Bogda.

Vă reamintim totodată că astăzi între orele 9 și 15 se întrerupe furnizarea apei in Moșnița Veche și în Moșnița Nouă, pe străzile Bâlea, Primăriei, Surduc, Vidraru, Sfânta Ana, Dumitru Cristea și Sânziana pentru lucrări de extindere rețelei de distribuție. Se lucrează la intersecția DJ592/Calea Moșnița Veche.

Între orele 8 și 12, se va întrerupe furnizarea apei și în Honorici, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare din localitatea Honorici.

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta