Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2018-12-07
 

Astăzi vor fi întreruperi în furnizarea apei, ca urmare a intervențiilor Aquatim pentru remedierea unor avarii, pe străzile Polonă (zona de blocuri), Văliug (zona de blocuri), Punctul Termic Zona Polonă și Văliug, Ioan Slavici, Nicolae Andreescu, Ardealul, Constantin Daniel, Sulina, Constantin cel Mare și în Cartierul Freidorf. Vor fi afectate și firmele  Kromberg, Elba, Smithfield, aflate în cartierul Freidorf. 

De asemenea, vă reamintim că astăzi Aquatim întrerupe furnizarea apei reci între orele 09-15 pe străzile Dunărea, Banul Mărăcine, Țichindeal, Ghioceilor, Costinești, Țebea pentru cuplarea conductei existente de pe strada Dunărea, nr. 14, la conducta nou executată. 

Se va întrerupe furnizarea apei și în localitățile Utvin, Sânmihaiul Român, Bazoșul Nou, Moșnița Nouă (Drumul Boilor).

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta