Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2018-11-20
 

Astăzi vor fi întreruperi în furnizarea apei, ca urmare a intervențiilor Aquatim pentru remedierea unor avarii, pe străzile Aurel Popovici, C-tin Brâncuși, Zurobara, Martir Sebastian Iordan,Stelelor,Timiș, Gh. Asachi, Strada Nouă, Zona Lunei, Hebe, Glad, Brândușei și în localitățile Ivanda, Săcălaz și Recaș.

Vă reamintim totodată că astăzi între orele 9.00-16.00, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Deta, ca urmare a efectuării de legături la rețeaua nouă a branșamentelor existente pe rețeaua veche de alimentare cu apă de pe Calea Banlocului.


La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta