Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2018-11-19
 

Astăzi vor fi întreruperi în furnizarea apei, ca urmare a intervențiilor Aquatim pentru remedierea unor avarii, pe străzile Intrarea Doinei, Bârzava, (inclusiv Punctul Termic Bârzava), Theodor Aman, Carpați, Alba Iulia, Câmpului, precum și în localitățile Izvin și Cerneteaz. De asemenea se întrerupe furnizarea apei în localitatea Dragomirești între orele 9 și 2, pentru remedierea unui defect apărut în rețeaua de distribuție.

Vă reamintim totodată că astăzi între orele 8.00 - 16.00 se va întrerupe furnizarea apei în Belinț, pentru spălarea și dezinfectarea rezervorului de înmagazinare și a rețelei de distribuție a apei.


La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta