Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2018-11-16
 

Astăzi vor fi întreruperi în furnizarea apei, ca urmare a intervențiilor Aquatim pentru remedierea unor avarii, pe străzile Intrarea Doinei. Splaiul Nistrului, Semenic, Dr. Al. Marta, N. Filipescu, N. Lenau, Remus și în localitatea Recaș.

Vă reamintim totodată că astăzi între orele 9 și 14, se va întrerupe furnizarea apei în zona Calea Șagului, pe străzile Zarand, Săgeții, Cânepei, Gheorghe Ranetti între Gavril Musicescu și Munților și Mureș, între Hărniciei și Hebe, pentru cuplarea conductei noi de apă de pe strada Viitorului la rețeaua existentă. Se va lucra la intersecția străzilor Zarand și Viitorului.

Pe lângă acestea, se întrerupe furnizarea apei in localitatea Ghiroda pe Calea Lugojului între orele 10- 12 pentru bransarea magazinului Lidl.   

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
Taguri:
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta