Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2018-10-10
 

Astăzi vor fi întreruperi în furnizarea apei, ca urmare a intervențiilor Aquatim pentru remedierea unor avarii, în Timișoara, pe străzile Deportații de la Bărăgan și Martir Petru Domășneanu, în Recaș și Utvin.

Între orele 9 și 20 se va întrerupe furnizarea aăei pe străzile Torac, Calea Moșniței, Constructorilor și Industriei, pentru remedierea unor avarii la conductele magistrale de alimentare cu apă care deservesc această zonă. Se va lucra la intersecțiile străzilor Torac/Câmpului și Industriei/Calea Moșniței. Presiunea apei va fi redusă pe străzile Satu Mare, Câmpului, Pindului, Herodot, Levănțica, Sovata, Virgilius, Batania, Târgu Mureș, Sălaj și Zefirului. 

La reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta