Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2018-09-25
 

Astăzi vor fi întreruperi în furnizarea apei, ca urmare a intervențiilor Aquatim pentru remedierea unor avarii, în Timișoara, pe străzile:Nicolae Andreescu, Constantin Silvestri, Dr. Aurel Cândea, Mitropolit Varlaam. Vă reamintim totodată că între orele 9 și 15, întrerupem furnizarea apei reci pe străzile Enric Baader, Înfrățirii (inclusiv sediul Pompierilor) și Virtuții, pentru efectuarea lucrărilor de extindere a conductei de apă ce va alimenta noul complex de blocuri din zona respectivă.

Apa rece va lipsi la robinete în localitatea Săcălaz., iar în Deta se va întrerupe între orele 08-19, ca urmare a lucrarilor de modernizare a Stației de Tratare a Apei.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta