Noutăți  »   Anunturi  »   Program intervenții

Program intervenții

Publicat la data: 2018-09-18
 

Astăzi vor fi întreruperi în furnizarea apei, ca urmare a intervențiilor Aquatim pentru remedierea unor avarii, în Timișoara, pe străzile Bucovinei, Martir Silviu Motohon, Burebista, Dumbrava Rosie, Satu Mare, precum şi în Cerneteaz, Săcălaz și Sânandrei.

Vă reamintim totodată că astăzi Aquatim are lucrări programate în zona Buziașului – Lunei, pe străzile Câmpului, Brigadierilor, Apateu, Torac, Batania, Pindului, Herodot, Virgiliu, Sucului și Levănțica, precum și la intersectia străzilor Câmpului/Sucului și Câmpului/Brigadierilor. Lucrări programate se vor desfășura astăzi și în localitățile Deta și Belinț, unde alimentarea cu apă va fi întreruptă între orele 8-16.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta