Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Program intensiv de spălare a rețelei de apă în Sânnicolau Mare

Program intensiv de spălare a rețelei de apă în Sânnicolau Mare

Publicat la data: 2017-06-19
 

În perioada 20-30 iunie, în Sânnicolau Mare va avea loc un program intensiv de spălare a rețelei de apă cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune. Spălarea conductelor se va face etapizat, pe zone, și va fi repetată pe străzile unde acest lucru este necesar. Programul de lucru pe zone și zile va fi anunțat în prealabil, în media și pe site-ul societății.

În perioada imediat următoare, 20-22 iunie, între orele 8 și 16, se vor face spălări pe străzile Andrei Șaguna, Horea, Nistor Oprean, Andrei Mureșan, Dimitrie Țichindeal, Simion Bărnuțiu, Gheorghe Barițiu, Cosânziana și 13 Decembrie.

Pe durata spălării rețelei, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. De aceea, recomandăm consumatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. Creșterea turbidității apei de la robinet, scăderea presiunii și mici întreruperi în furnizarea apei se pot produce și pe străzile învecinate celor pe care se lucrează în ziua respectivă.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta