Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Presiune scăzută - Ohaba Forgaci, Sinersig, Vucova, Chevereșul Mare

Presiune scăzută - Ohaba Forgaci, Sinersig, Vucova, Chevereșul Mare

Publicat la data: 2019-07-03
 

Joi, 4 iulie a.c., în intervalul orar 8-16, se vor spăla rezervoarele de înmagazinare și rețelele de distribuție a apei din Ohaba Forgaci și Sinersig, iar joi și vineri, 4 și 5 iulie a.c., tot în intervalul 8-16 se vor face spălări ale conductelor de apă în Vucova și Chevereșul Mare. Presiunea de distribuție a apei va fi scăzută în zilele și intervalele menționate.

Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor și urmărește asigurarea calității apei distribuite consumatorilor.

Pe durata desfășurării operațiunilor de mentenanță și la reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta