Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Porți deschise la Stația de tratare a apei Bega

Porți deschise la Stația de tratare a apei Bega

Publicat la data: 2017-03-10
 
Porți deschise la Stația de tratare a apei Bega

Aquatim continuă frumoasa tradiție de a deschide porțile stațiilor de tratare, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei.

În 22 martie, Stația de tratare Bega din cartierul Plopi, de pe str. Rudolf Walter nr. 1, va avea porțile deschise între orele 9 și 14, pentru toți cei doritori să vadă îndeaproape de unde vine apa de la robinet. Vizitatorii vor beneficia, în această zi specială, de un tur ghidat, cu personal de specialitate, tur care durează aproximativ 45 de minute. Plecările se fac la fiecare 15 minute, de la intrarea principală. Pe lângă traseul tehnologic, vizitatorii vor parcurge și „traseul artistic”, putând admira și fotografia lucrările de artă stradală realizate anul trecut, de artiști internațional, în cadrul festivalului Fisart.

Grupurile organizate (în special cele de la școli) sunt rugate să se programeze din timp, la telefon (0256 201 370) sau prin e-mail, aquatim@aquatim.ro, cu precizarea orei dorite, a numărului de persoane din grup și a datelor de contact ale însoţitorilor.

La stația de tratare Bega se poate ajunge cu mijlacele de tranport public: tramvaiele 1, 5, 2, 10 (stația str. Iosif Vulcan/Parcul Uzinei), autobuzele 21 și 22 și expresul 8 (stația Uzina de apă).

Vă aşteptăm!


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Detalii pentru presă: Loredana Leordean, purtător de cuvânt 0743 098 075

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta