Noutăți  »   Peste 200 de temerari, la Aquatim, de Ziua Mondială a Apei!

Peste 200 de temerari, la Aquatim, de Ziua Mondială a Apei!

Publicat la data: 2018-03-23
 
Peste 200 de temerari, la Aquatim, de Ziua Mondială a Apei!

Temperaturile scăzute și vremea neprietenoasă n-au contat, joi, 22 martie, pentru iubitorii Aquatim, astfel că peste 200 de elevi, studenți sau pur și simplu vizitatori curioși de informații prețioase despre apă au intrat prin… Porțile noastre Deschise la Stația de Tratare a Apei Bega, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei! De dimineață, elevii Colegiului Tehnic Azur Timișoara, insoțiți de profesorii Silvia Szabo și Carmen Dan, au sfidat minusul din termometre și au făcut un tur interesant de uzină, pentru a vedea și afla despre întreg procesul tehnologic, prin care apa din râul Bega devine potabilă. Impresiile au fost mai mult decât plăcute și se regăsesc în caietul nostru special, destinat oaspeților, pus la dispoziție de personalul STA Bega. De altfel, colegii din uzină au fost din nou aquaghizi ingenioși și generoși cu informațiile și detaliile inedite oferite.

Au urmat studenții din anul III ISAPM - „anorganicii” de la UPT- însoțiți de Laura Cocheci, care au mers pe drumul apei, pas cu pas, cu atenție maximă! Apoi, studenții de la Geografie și alte clase de elevi curioși și iubitori de apă. Ne-au mai vizitat timișoreni interesați de compania noastră și de uzina dătătoare de apă bună, familii sosite tocmai din Hunedoara, oameni din zonă.

Ziua Mondială a Apei, chiar și așa, pe vant si prea putine grade cu plus, a fost un succes pentru Aquatim, la STA BEGA!. Multumim frumos, am simțit interesul și simpatia! Mizăm pe un 22 martie 2019 mai prietenos, deși contextul încălzirii globale nu mai poate fi neglijat, evitat nici atât, oricât ne-am dori contrariul.

 
Taguri: zma, stația bega
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta