Noutăți  »   Noutăți la Aquapic - Academia de Poliție a Apei

Noutăți la Aquapic - Academia de Poliție a Apei

Publicat la data: 2019-05-21
 
Noutăți la Aquapic - Academia de Poliție a Apei

De astăzi, Centrul Aquapic de la fosta Uzină de apă industrială din Timișoara are o nouă provocare pentru vizitatorii săi. Academia de Poliție a Apei și-a deschis porțile, către copiii dornici de aventură și joc inteligent. 

Cei care răspund la frumoasa provocare a polițiștilor apei vor învăța, la Aquapic, cum să fie vigilenți vizavi de pierderile de apă din casă și în ce mod să intervină în stoparea lor. Proaspeții absolvenți au ca primă misiune o inspecție pe teren, în propria casă, finalizată cu... un proces-verbal ce constituie talonul de participare la concursul Polițiștii Apei, desfășurat în mai-iunie, la Timișoara. Implicarea copiilor va fi răsplătită, așadar, cu trei locuri într-o tabără idilică, la Centrul Cai de Vis din zona Moldovei, în perioada iulie-august, și cu mai multe premii mici, ce constau în obiecte promoționale.

Pentru detalii, vă rugăm consultați Regulamentul concursului 

Scopul concursului Polițiștii apei, din cadrul campaniei educaționale Academia de Poliție a Apei este de a conștientiza copiii asupra importanței gestionării resurselor de apă potabilă și a de a îi educa în sensul consumului sustenabil și responsabil, cu respect față de mediu. 

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta