Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Montarea contoarelor cu telecitire în Timișoara, aproape de final

Montarea contoarelor cu telecitire în Timișoara, aproape de final

Publicat la data: 2015-09-10
 
Montarea contoarelor cu telecitire în Timișoara, aproape de final

Pe 95% din branșamentele de apă ale timișorenilor sunt instalate, în momentul de față, contoare cu citire la distanță. Societatea Aquatim a achiziționat și instalat contoare cu telecitire în Timișoara, începând din anul 2008, în tranșe anuale. Pentru anul în curs, din tranșa prevăzută de 9.500 de contoare, au fost montate până în prezent peste 9.300.

Ca în toate campaniile anuale precedente, Aquatim anunță clienții prin notificări scrise care este data programată pentru înlocuirea contorului. În acest sens, rugăm clienții să colaboreze cu angajații societății, pentru ca montarea noilor dispozitive să decurgă rapid și eficient, în zilele stabilite și anunțate din timp.

Contoarele cu citire la distanță sunt o investiție avantajoasă pentru companiile de apă, dar și pentru consumatori. Dispozitivele sunt prevăzute cu module radio, care permit citirea consumurilor de la o distanță de maxim 200 de metri și furnizează date corecte, fără erori. Astfel, consumul înregistrat poate fi citit cu regularitate, chiar și atunci când angajații Aquatim nu au acces la contor, iar facturarea se face pe baza consumului real, nu a unor estimări. Înregistrările contoarelor sunt stocate în baze de date, ceea ce face mai ușor pentru compania de apă să depisteze consumurile neobișnuit de mari, care ascund eventuale defecte ale rețelelor interioare.

Aria de operare a societății Aquatim acoperă 100 de localități din județul Timiș, unde sunt montate peste 60.000 de contoare, din care 27.800 în Timișoara. Gradul de contorizare este de 100% în Timișoara și peste 95% în toată aria de operare.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru mai multe informații: Loredana Leordean, purtător de cuvânt - tel. 0743 098 075, e-mail: loredana.leordean@aquatim.ro

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta