Noutăți  »   Moșnița poate rămâne fără apă din cauza consumului ridicat!

Moșnița poate rămâne fără apă din cauza consumului ridicat!

Publicat la data: 2020-07-31
 
Moșnița poate rămâne fără apă din cauza consumului ridicat!

Ieri seară (30 iulie a.c.) s-a înregistrat un consum deosebit de mare de apă în Moșnița, ceea ce a dus la o scădere îngrijorătoare a presiunii de distribuție, de circa 4-5 ori față de valorile obișnuite cu care operăm. Presiunea scăzută sau chiar lipsa apei la robinet sunt probleme cu care se confruntă mai multe localități timișene din aria noastră de operare, odată cu venirea căldurii, pe fondul creșterii de consum.

Aquatim avertizează, așadar, toți consumatorii, acum pe locuitorii din Moșnița în mod special, să folosească apa din rețeaua publică cu măsură, în caz contrar riscând să rămână fără apă la robinet. Revenim cu recomandarea foarte importantă de a folosi forajele proprii pentru udarea grădinilor sau a spațiilor verzi. Mai precizăm că orice consum peste medie de apă potabilă – fie că este pentru udatul grădinilor, spațiilor verzi sau pentru uz menajer – va fi resimțit de către toți consumatorii branșați la rețeaua respectivă.

Aquatim urmărește continuu funcționarea rețelelor de distribuție, pentru a interveni prompt în cazul unei avarii. Pe timp de noapte se refac stocurile din rezervoare, pentru a furniza apă clienților noștri la debitul și presiunea necesare și în perioadele cu vârf de consum. Folosirea rațională a resurselor de apă și prevenirea risipei este o responsabilitate comună, a companiei de apă și a consumatorilor.

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta