Noutăți  »   Lucrările de mentenanță la forajul din Herneacova se prelungesc - presiune scăzută

Lucrările de mentenanță la forajul din Herneacova se prelungesc - presiune scăzută

Publicat la data: 2018-01-18
 

UPDATE, 19 ian, ora 15:00 Lucrările de mentenanță la unul din forajele din Herneacova se pot prelungi și în weekend. Firma care execută deznisiparea forajului va finaliza lucrarea în cursul acestui sfârșit de săptămână, cel mai târziu duminică, 21 ian, ora 10 AM. Presiunea de furnizare a apei va fi scăzută în localitate, până la finalizarea lucrărilor, sunt afectați cu precădere consumatorii din zona înaltă a localității, circa 35 de gospodării.

UPDATE, 18 ian, ora 13:20 Din cauza complexității lucrărilor, durata acestora se prelungește până vineri, 19 ian., ora 18. Prezentăm clienților scuzele noastre pentru disconfortul creat.


Comunicat presă, 16 ian. 2018

Joi, 18 ianuarie a.c., între orele 8 și 20 vor avea loc lucrări de mentenanță la unul din forajele care alimentează localitatea Herneacova. Ca urmare, în acest interval orar, presiunea de distribuție a apei potabile va fi scăzută.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

 
Taguri:
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta