Noutăți  »   Lucrări la stația de tratare Dragșina

Lucrări la stația de tratare Dragșina

Publicat la data: 2018-08-29
 
Lucrări la stația de tratare Dragșina

Mâine, 30 august a.c., între orele 10 și 16 se va întrerupe furnizarea apei în Dragșina. Este absolut necesară întreruperea fluxului de tratare timp de câteva ore pentru desfășurarea în condiții bune a unor lucrări de mentenanță la stația de tratare a apei din localitate. 

Regretăm disconfortul creat și prezentăm consumatorilor scuzele noastre, cu asigurarea că prin operațiunile de mentenanță pe care le facem periodic urmărim furnizarea unei ape de calitate corespunzătoare la robinet.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această. perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. De asemenea, recomandăm consumatorilor să își asigure o rezervă de apă necesară pentru intervalul anunțat.


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528, disponibil NON-STOP.

 

 
top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta