Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Lucrări Aquatim în Timișoara și Recaș, marți, 23 aprilie 2019

Lucrări Aquatim în Timișoara și Recaș, marți, 23 aprilie 2019

Publicat la data: 2019-04-19
 
Lucrări Aquatim în Timișoara și Recaș, marți, 23 aprilie 2019

Marți, 23 aprilie a.c., între orele 9 și 13 se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Mătăsarilor, Intrarea Carului, Uzinei, Frederic Mistral, Profesor Gheorghe Longinescu, Moldovei.
Presiunea apei va fi redusă în partea de nord orașului, în zonele Lipovei, Ion Ionescu de la Brad, Aradului, Torontalului, UMT, Dorobanților.

Întreruperea apei este necesară pentru conectarea unei conducte, de diametru 400 mm, la noua conductă magistrală de apă de pe strada Mătăsarilor, o lucrare de investiții Aquatim pentru modernizarea rețelei de apă a Timișoarei. Se va lucra la intersecția străzilor Mătăsarilor și Lalelelor.

Tot marți, 23 aprilie 2019, între orele 9-13 se întrerupe furnizarea apei în localitatea Recaș pentru probe tehnologice la turnul de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Biroul Comunicare și Relații PubliceDetalii pentru presă: Loredana Leordean, purtător de cuvânt 0743098075

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta