Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întreruperi în furnizarea apei, zona Take Ionescu

Întreruperi în furnizarea apei, zona Take Ionescu

Publicat la data: 2018-04-27
 

Joi, 3 mai a.c., între orele 9 - 17, se va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Take Ionescu, București, Nicu Filipescu, Semenic, Tapia, Dr. Alexandru Martha, Titan, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, la punctele termice de pe str. București, Take Ionescu, Vasile Lucaci, Nicu Filipescu, la sediul RATT și la complexul de pe str. Take Ionescu. Întreruperea alimentării cu apă este necesară pentru executarea lucrărilor de conectare a noului cartier de locuințe, care se construiește pe str. Take Ionescu, la conducta principală de apă. Lucrările se vor efectua la intersecția străzilor Take Ionescu cu Academician Dimitrie Gusti și sunt finanțate din fonduri private.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director General


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta