Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întreruperi în furnizarea apei, localități din apropierea Timișoarei, 29-30 mai

Întreruperi în furnizarea apei, localități din apropierea Timișoarei, 29-30 mai

Publicat la data: 2019-05-28
 

Alimentarea cu apă a câtorva localități din apropierea Timișoarei va fi afectată zilele acestea de lucrări de mentenanță și modernizare, după cum urmează:

• miercuri, 29 mai a.c. între orele 9 și 13 se va opri furnizarea apei în Bazoșu Nou pentru lucrări de mentenanță la forajul ce alimentează localitatea;
• joi 30 mai, între orele 9 și 11 se va înrtrerupe furnizarea apei în Recaș, pentru spălarea turnului de apă;
• joi, 30 mai, între orele 9 și 16 se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Veche și în Moșnița Nouă, pe strada Monica și pe toate străzile din partea stânga a drumului județean DJ 592 (raportat la sensul de mers înspre Buziaș). Oprirea alimentării cu apă este necesară pentru executarea unei lucrări de extindere a rețelei de apă pe strada Cânepii. Se va lucra la intersecția străzii Sofia cu DJ 592.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta