Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întreruperi în furnizarea apei, în săptămâna 21-25 august – Timișoara (zona pasaj Popa Șapcă), Ciacova, Liebling, Ivanda, Giulvăz

Întreruperi în furnizarea apei, în săptămâna 21-25 august – Timișoara (zona pasaj Popa Șapcă), Ciacova, Liebling, Ivanda, Giulvăz

Publicat la data: 2017-08-18
 

În perioada 21-25 august sunt planificate mai multe lucrări de mentenanță și modernizare a rețelelor de apă în localitățile din ara de operare a Aquatim, detaliate în cele ce urmează.

Luni, 21 august a.c., se va întrerupe furnizarea apei reci:

- în Ciacova, in intervalul orar 10-15, pentru lucrări de reparații (înlocuirea unei vane);
- în Liebling, între orele 9 și 14, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei;
- în Timișoara, între orele 10 și 15, pe străzile Popa Șapca, între A. Demetriade și Olimpiadei și la Penitenciarul Timișoara, pentru executarea bransamentului nou de apă al penitenciarului, lucrare cuprinsă în proiectul de modernizare al pasajului Popa Șapcă.

În Ciacova, Giulvăz și Ivanda se vor spăla rețelele de distribuție a apei, cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune, după cum urmează: joi, 24 august, între orele 9 și 15, în Ciacova, iar de luni, 21 august, până vineri, 25 august, între orele 8 și 16, în Giulvăz și Ivanda. În zilele și perioadele menționate se va întrerupe furnizarea apei. Spălarea conductelor urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pentru perioadele anunțate.

Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta