Noutăți  »   Comunicate de presa  »   Întreruperi în furnizarea apei – Gătaia, 9-12 septembrie

Întreruperi în furnizarea apei – Gătaia, 9-12 septembrie

Publicat la data: 2015-09-08
 

În perioada 9-12 septembrie, sunt programate întreruperi în furnizarea apei reci pe câteva străzi din Gătaia pentru branșarea consumatorilor la conductele noi de apă, reabilitate în cadrul programului de investiții al societății Aquatim în județul Timiș, finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Sectorial Mediu, după cum urmează:
miercuri, 9 septembrie, între orele 9-13, pe străzile Bârzavei și Carpați;
- joi, 10 septembrie, între orele 9-14, pe strada Trandafirilor;
- vineri, 11 septembrie, între orele 9-14, pe strada Înfrățirii;
- sâmbătă, 12 septembrie, între orele 9-14, pe strada Republicii.

În programul de investiții menționat, în Gătaia rețeaua de alimentare cu apă se va extinde cu 1,5 km și se va moderniza pe o lungime de 3,8 km. În același program investițional sunt prevăzute și realizarea unei porțiuni noi de rețea de canalizare de 6,9 km, construirea unei staţii de epurare a apelor uzate și lucrări de reabilitare și reechipare a forajelor, rezervoarelor, stațiilor de pompare etc. Valoarea totală a investițiilor din Gătaia este de 3,5 milioane de Euro.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.


Dr. ing. Ilie Vlaicu
Director general


Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP

top
RSS Feed AQUATIM articolul in format pdf versiunea pentru imprimanta